Usluge “Auto Lakiranje Andrija”

Širok spektar usluga za vaše vozilo

Vaše potrebe, naša usluga

Auto Lakiranje Andrija – prilagođene usluge za vaše vozilo

U Auto Lakiranju Andrija, pružamo širok spektar usluga za popravku i restauraciju vašeg vozila. Naša usluga je prilagođena vašim potrebama i uvek nastojimo da premašimo vaša očekivanja.

Naše usluge

Naša radionica prostire se na 205m² i ima predviđen parking za 15 vozila. Naša komora za farbanje je Italijanske proizvodnje “Nova Verta” po najsavremenijim standardima. Koristimo najsavremenije alate a uz to i lampe za pečenje boje koje nam omogućavaju da poslove završimo u najkraćem mogućem roku, tako da svoje vozilo možete doneti ujutru, a popodne ga već suvo preuzeti.

Vaša sigurnost i zadovoljstvo naša su najveća briga, pa se trudimo da uvek pružimo vrhunsku uslugu i kvalitetan rad. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli u svemu što vam je potrebno za vaš automobil.

Oštećenje lima

Teretni program

Farbanje

Stakla

Poliranje

Keramičke zaštite

Širok spektar usluga za vaše vozilo

Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli da vašem vozilu vratite izvorni izgled!

Oštećenja lima

Nudimo sveobuhvatnu uslugu popravke oštećenja lima, uključujući teške havarije, udes, i oštećenja od grada. Naši stručnjaci su osposobljeni da “izvuku” oštećene automobile u osu, zamene (seku) stranice koje nisu zamenski deo karoserije, zamene krovove i kape krova te saniraju koroziju na mlađim automobilima.

Farbanje

Koristimo najbolje materijale i alate kako bismo osigurali kvalitetnu uslugu farbanja vozila. Naša komora za farbanje je talijanskog proizvođača “Nova Verta” i opremljena je po najnovijim standardima struke. Koristimo različite vrste boja i lakova, uključujući MaxMayer, Dupont, PPG, Glasurit i Duxon te biramo lakove prema strukturi laka vozila koje obrađujemo.

Poliranje

Uz naše usluge poliranja, vaš automobil će izgledati kao nov. Koristimo metodu poliranja farova, lakiranja farova i polimerizacije farova kako bismo vašem vozilu pružili vrhunski izgled.

Teretni program

Osim popravki putničkih automobila, pružamo usluge popravki i restauracije kombi i lakih teretnih vozila.

Stakla

Nudimo usluge zamene i nabavke svih vrsta novih autostakala za automobile i kombije. Na raspolaganju imamo preko 3000 vrsta autostakala za sve vrste automobila.

Keramičke zaštite

Za dodatnu zaštitu vašeg vozila, nudimo uslugu nano keramičkih zaštita koje štite boju od spoljašnjih uticaja kao što su UV zračenje i vremenski uslovi.

Keramička zaštita pruža niz prednosti. Ona stvara barijeru između vozila i spoljnog okruženja, štiteći ga od oštećenja kao što su ogrebotine, kiseline, UV zračenje, kontaminacije, i slično. Takođe, premaz olakšava čišćenje vozila jer odbija prljavštinu, vodu i druge nečistoće, čime se smanjuje potreba za redovnim pranjem.

Keramička zaštita takođe poboljšava estetiku vozila. Ona daje vozilu sjajnu i duboku boju, ističe detalje, popunjava fine linije i mikroogrebotine, čime se postiže vrhunski izgled vozila.

Rad na limu i farbanju “Range Rover Evoque”

Zavirite u naš rad kroz primer transformacije jednog vozila. Evoque je samo jedan od primera kako naš tim donosi potpunu promenu vašem automobilu.

Ovaj specifičan slučaj uključuje kompletno farbanje, uz promenu boje iz teget u belo-crnu kombinaciju, kao i pažljivo farbanje svih sivih elemenata u elegantnu crnu nijansu. Felne su obrađene CNC metodom, dajući im potpuno nov sjaj.
Ovo je samo jedan od primera kako naša stručnost i posvećenost detaljima stvaraju vozila koja oduzimaju dah. Obratite nam se i saznajte kako možemo osvežiti i unaprediti vaš automobil.

Pozovite nas