Upoznajte "Auto Lakiranje Andrija"

- Porodičnu autolakirersku radnju sa tradicijom

Naša priča – Od malog servisa do uspešne autolakirerske radnje

Auto lakiranje Andrija je porodična radionica koju je osnovao Andrijin otac 1996. godine. Danas, Andrija i otac zajedno rade u servisu koji se nalazi u mestu Ratina, na adresi Milosa Obilica 003, na 6km udaljenosti od Kraljeva prema Vrnjačkoj Banji. Servis se prostire na 205m² i ima predviđen parking za 15 vozila.

U Auto Lakiranju Andrija, fokusirani smo na pružanje najbolje moguće usluge našim klijentima. Naša komora za farbanje je od Italijanskog proizvođača “Nova Verta”, opremljena najsavremenijom tehnologijom, što nam omogućava da vaš automobil bude obojen profesionalno i brzo.

Naš tim ima višegodišnje iskustvo u oštećenjima lima kao što su teške havarije, udesi, zamena krovova i kape krova, zamena stranica koje nisu zamenski deo karoserije, zamena koševa automobila koji su zgužvani i drugim vrstama popravki.

Kod nas ćete pronaći širok spektar boja i lakova, koji su birani prema strukturi laka vašeg automobila, kao što su MaxMayer, Dupont, PPG, Glasurit, Duxon, u kvalitetu UHS, HS, MS.

Pored popravki i farbanja, takođe pružamo usluge poliranja farova i keramičkih zaštita, kao i zamenu svih vrsta novih autostakala.

Naš cilj je da pružimo vrhunsku uslugu i da vaše iskustvo kod nas bude bez stresa. Naši klijenti se uvek vraćaju, a naša reputacija se temelji na kvalitetu, brzini i pažljivom radu koji svaki klijent zaslužuje.

Farbanje

U “Auto Lakiranju Andrija” vaš automobil će biti kvalitetno i brzo ofarban uz primenu najnovijih standarda struke.

Auto stakla

Saznajte više o radu na autostaklima klikom na ovu fotografiju

Informacije

…Ako imate pitanja ili biste želeli zakazati termin za popravku svog vozila, kontaktirajte “Auto Lakiranje Andrija” preko naše kontakt stranice…

Naše usluge

Naša usluga obuhvata popravku oštećenja lima, uključujući teške havarije i udes. To obuhvata “izvlačenje” i vraćanje automobila u osu, zamenu (sečenje) stranica koje nisu zamenski deo karoserije, zamenu koševa automobila koji su zgužvani, zamenu krovova i kape krova, itd. Što se tiče boja, koristimo samo vrhunske brendove poput MaxMayer, Dupont, PPG, Glasurit i Duxon, dok se naši lakovi istih marki razlikuju u kvalitetu UHS, HS i MS.

Naša Misija i Vizija

Kvalitetne usluge i rad na poverenju naših klijenata

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu “Auto Lakiranje Andrija”, porodične auto lakirerske radnje koju su osnovali otac i sin 1996. godine. Nalazimo se u mestu Ratina, na adresi Miloša Obilića 003, udaljeni samo 6km od Kraljeva prema Vrnjačkoj Banji.

Naša radionica prostire se na 205m² i ima predviđen parking za 15 vozila.

Naša misija je da pružimo kvalitetne usluge popravke i lakiranja vozila uz primenu najviših standarda. Naša vizija je da postanemo vodeća autolakirerska radnja u našem području te da izgradimo dugoročno poverenje naših klijenata.

Video klip iz naše komore

Pogledajte video iz naše radionice

Oktobar 27, 2018: Snimljeno u našoj komori za farbanje

Pozovite nas